Elektriciteitswerken van AC Elek, de betrouwbaarste aannemer van Limburg

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer uit Limburg voor uw elektriciteitswerken? AC Elek levert industriële elektriciteitswerken, algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouw en herstellingen.

Onze focus ligt op industriële elektriciteitswerken voor kantoorgebouwen, industriële gebouwen, zorginstellingen en staatsinstellingen. Bij zulke projecten vormt AC Elek het enige aanspreekpunt waar u terecht kunt voor uw volledige elektrotechnische installatie. Op deze manier bent u zeker van de succesvolle realisatie van uw project met een spoedige afwerking en duidelijke afspraken. Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer uit Limburg voor uw project omtrent industriële elektriciteitswerken? Vraag dan zeker een offerte aan. AC Elek helpt u graag verder!

Elektrotechniek draait om meer dan enkel bekabeling, verlichting en stopcontacten

Het aanbod van elektriciteitswerken door AC Elek eindigt niet bij het plaatsen van bekabeling, verlichting en stopcontacten. Verder bieden wij u:

  • Netwerkbekabeling met ethernet aansluitingen,
  • Camerabeveiliging,
  • Alarminstallaties,
  • Toegangscontrole met RFID-technologie (badgesysteem),
  • Branddetectie,
  • Gebouwautomatisering met het KNX-systeem,
  • Installatie van middenspanningscabines en
  • Oproepsystemen voor zorginstellingen.

Voor elk van deze werken beroept AC Elek zich op een sterk en divers team van specialisten. Ook kunt u zich op ons beroepen voor de conceptontwikkeling, het technisch ontwerp en de uitvoering. Voor de conceptontwikkeling kan u vertrouwen op een persoonlijke medewerking en een vlotte opvolging van uw project. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die AC Elek u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u met genoegen verder.

Industriële elektriciteitswerken: stuurborden en HVAC-systemen op maat

Het ontwerp en de fabricage van uw stuur- en koppelingsborden, doet AC Elek volledig naar uw wensen. Een populair softwaresysteem voor deze stuurborden is de S7-lijn van Siemens. Binnen deze lijn leveren wij de Siemens S7-200, Siemens S7-300 en de Siemens S7-400. Als u nu kiest voor een S7-systeem van Siemens of een ander merk, de personalisatie van uw systemen ligt volledig in uw handen. Ook voor de volledige automatisatie van uw HVAC-systeem kan u terecht bij ons. Bent u op zoek naar een deskundig team voor uw industriële elektriciteitswerken? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. AC Elek helpt u spoedig verder!

Voor herstellingen aan uw elektrotechnische installaties staan wij dag en nacht paraat

Ons vakwerk omtrent elektriciteitswerken stopt niet met de succesvolle beëindiging van uw project. Bij defecten of andere problemen staan wij 24/24 paraat om eventuele herstellingen snel en efficiënt uit te voeren. Kampt u met een probleem dat een herstelling vereist? Neem dan meteen contact met ons op! AC Elek staat voor u klaar.