Bordenbouw van de hoogste kwaliteit, volledig op maat

De elektrische schakelborden van uw onderneming moeten aan aan strenge normen voldoen. Bij AC Elek kan u gerust zijn dat het proces achter uw bordenbouw logisch en correct wordt uitgevoerd.
Ons team van specialisten zorgt er voor dat de nodige aansluitingen worden voorzien. Alvorens wij uw gepersonaliseerde schakelborden leveren en installeren zullen we ze zorgvuldig testen in onze werkplaats. Op deze manier bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en een vlekkeloze werking. Bent u op zoek naar een professioneel team voor uw bordenbouw? Vraag dan meteen een offerte aan! AC Elek kijkt uit naar een aangename samenwerking.

Bordenbouw: schakel- en stuurborden voor al uw projecten

Naast onze stuurborden zijn onze schakelborden onmisbaar bij uw elektrotechnische projecten. AC Elek biedt u volledige personalisatie van al uw schakel- en stuurborden. Dit omvat:

  • Procesborden voor industriële PLC-automatiseringssystemen,
  • Borden voor HVAC-automatisatie,
  • Netontkoppelborden,
  • Distributieborden en
  • Voedingsborden.

Bedrading die voldoet aan de strengste normen

De EMC-richtlijn (2014/30/EU) werd ingevoerd door de Europese Unie om de compatibiliteit tussen elektrische en elektronische producten en systemen te garanderen. Het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI) is een Belgische wet die dient om de veiligheid van werknemers in de elektrotechnische sector te verzekeren. Alle producten en systemen van AC Elek voldoen aan deze normen. Meer specifiek voldoen onze werkzaamheden omtrent bordenbouw aan de IEC 61439-02 norm. Heeft u nog vragen over de wettelijke verplichtingen omtrent bordenbouw? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u met genoegen verder.

Vervangen of aanpassen van verouderde borden

Hebben uw schakel- of stuurborden een update nodig? AC Elek zorgt ervoor dat al uw schakelborden de nodige vervangingen of aanpassingen zullen ondergaan opdat ze voldoen aan de standaarden van vandaag. Zijn uw schakelborden toe aan een herstelling? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. AC Elek helpt u met plezier verder.

AC Elek, partner van Schneider

Schneider Electric is onze leverancier van digitale energiebeheer- en automatiseringssystemen. Dankzij onze samenwerking kunnen wij de kwaliteit van onze bordenbouw garanderen. Wilt u weten hoe de samenwerking tussen Schneider Electric en AC Elek uw project ten goede komt? Neem dan zeker contact met ons op. AC Elek helpt u graag verder.