Netontkoppeling en vermogensbeheer

AC Elek is uw betrouwbare partner voor netontkoppeling en vermogensbeheer, gespecialiseerd in Netontkoppelborden (NOB) en stuurborden. Wij hebben de netontkoppel relais direct op voorraad, waardoor we snelle levering binnen enkele weken na bestelling kunnen garanderen. Met onze expertise en een uitgebreid assortiment aan Bordenbouw, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor het veilig aansluiten van installaties boven 10kW op het openbare net.

Ontdek onze snelle leveringsopties

Laagspanningsverdeelborden

AC Elek levert hoogwaardige Laagspanningsborden, inclusief PLC-borden en elektrische kasten, getest volgens de nieuwste norm EN 61439-1. Onze modulaire verdeelborden tot 4000A bieden een optimale veiligheid en flexibiliteit voor uw energiebeheer. Profiteer van onze expertise in Bordenbouw voor een veilige en efficiënte energiedistributie.

Neem contact op voor een gepersonaliseerde offerte

Netontkoppel- en vermogenbegrenzingsrelais

Als erkend distributeur biedt AC Elek een uitgebreide voorraad aan netontkoppelrelais, klaar voor snelle implementatie in uw energieprojecten. Ons relais, conform aan Synergrid C10/11 normen, verzekeren een naadloze integratie en beveiliging van uw systemen. Ontdek ons aanbod aan netontkoppelborden (NOB), stuurborden, en meer, allemaal snel leverbaar om aan uw projectbehoeften te voldoen.

 

Leer meer over onze oplossingen

Op maat gemaakte LS-/MS-borden

AC Elek staat voorop in de levering van op maat gemaakte LS- en MS-borden, waaronder specifieke stuurborden en PLC-borden voor uw unieke projectvereisten. Of u nu zoekt naar een middenspanningskast of andere elektrische kasten, ons aanbod omvat alle laagspanningsborden, beschikbaar met snelle leveringsopties. Laat ons uw behoeften overtreffen met onze op maat gemaakte oplossingen.

Neem direct contact op