PLC software, Siemens SIMATIC S5

De Siemens SIMATIC S5 PLC is een automatiseringssysteem geleid door PLC’s. De PLC’s zijn digitale computers die middels een microprocessor informatie verwerken en bepaalde processen automatisch kunnen uitvoeren, denk hierbij aan machines en productielijnen.
De Siemens SIMATIC S5 PLC is hier de bekendste variant van en hoewel de productie al jaren gestopt is blijft dit het meest gebruikte systeem ter wereld. Heeft u nog vragen omtrent de werking van het SIMATIC S5 systeem? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! AC Elek staat voor u klaar.

Reparatie SIMATIC S5 PLC

De productie mag dan wel officieel gestopt zijn, wij zijn ons bewust van de populariteit van dit systeem. Daarom hebben we ons ook gericht op de reparatie en aanpassingen van de Siemens SIMATIC S5 PLC.We beschikken over gespecialiseerde reparatietechnieken en testsystemen om de SIMATIC S5 PLC uitvoerig en correct te testen alvorens we deze terug aansluiten bij de klant. Zo garanderen wij een automatiseringssysteem dat werkt als nieuw. Bent u op zoek naar een automatiseringssysteem van de hoogste kwaliteit? Vraag dan meteen een offerte aan. AC Elek helpt u met plezier verder.

Siemens SIMATIC S7 PLC

De Siemens SIMATIC S7 PLC is sinds 1994 de opvolger van de SIMATIC S5 PLC. De SIMATIC S7 heeft dezelfde werking als zijn voorganger maar is uitgerust met meer mogelijkheden. Voor die nieuwe industrie is de SIMATIC S7 het perfecte automatiseringssysteem, dankzij de vele voordelen.

Enkele voordelen zijn:

  • snellere en betere diagnostische processen
  • compacter dan S5 variant
  • systeem is modulair uitbreidbaar
  • beter programmeerbaar

AC Elek automatisering

Wij ondersteunen u ten eerste bij de opzet van een automatiseringssysteem. Tijdens een afspraak bespreken we uw noden en stellen we een oplossing op maat voor. Als deze aan uw voorwaarden voldoet zullen we meteen het systeem op poten zetten. Dit systeem zal dan aan een reeks tests onderworpen worden en dan is het gereed voor gebruik.

Heeft u reeds een automatiseringssysteem? Bij AC ELEK zijn we ook gespecialiseerd in de diagnose en reparatie van de Siemens SIMATIC PLC systemen. Zowel de oude SIMATIC S5 als de nieuwe S7.

Stel ons meteen een vraag op de contactpagina of kijk eens onderaan voor algemene contactinformatie.