AC Elek voorziet de volledige industriële automatisering van uw systeem

Wilt u uw nieuw of bestaand systeem volledig automatiseren naar uw wens? Bij AC Elek kan u terecht voor het gehele proces inzake industriële automatisering. Ons team van experts heeft over de jaren heen een sterke ervaring opgebouwd met het succesvol realiseren van verschillende industriële projecten. Dit team zal u van meet af aan bijstaan in het ontwikkelen van uw gepersonaliseerd systeem. Projecten zoals het automatiseren van productieprocessen vormen voor AC Elek geen uitdaging. Bent u op zoek naar een professioneel team dat uw industriële automatisering met succes kan realiseren? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. AC Elek helpt u graag verder.

Industriële automatisering op maat van uw project

Voor projecten omtrent industriële automatisering leveren wij een totaalpakket dat het elektrotechnische gedeelte, de programmatie en de visualisatie bevat. Voor het visuele aspect van het geautomatiseerd systeem wordt vaak gebruikt gemaakt van het S7-systeem van Siemens. Dit systeem kunnen wij dus ook zonder probleem leveren en installeren. Het archiveren en verwerken van data verloopt vaak via WinCC en TIA Advanced. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die AC Elek aanbiedt op vlak van industriële automatisatie? Neem dan gerust contact met ons op. AC Elek helpt u met plezier verder.

Industriële automatisering: het proces van AC Elek

Alvorens we uw gepersonaliseerd systeem gaan implementeren, werken wij eerst een logisch opgebouwd plan uit. Dit plan brengt uw geheel systeem in kaart en de opzet ervan zal gebeuren in samenspraak met u. Het belangrijkste binnen dit plan zijn de elektrische schema’s. Indien deze op voorhand nauwkeurig worden ontworpen zal de installatie en het onderhoud van uw systeem vlot verlopen. Het team van AC Elek heeft veel ervaring opgedaan omtrent het plannen van geautomatiseerde industriële systemen. Bij ons bent u dus verzekerd van een nauwkeurig uitgewerkt plan, een professionele installatie en een goede opvolging van uw systeem. Is het maatwerk van AC Elek hetgeen wat uw project nodig heeft? Vraag dan meteen een offerte aan. AC Elek staat voor u klaar!

AC Elek, uw partner op weg naar Industry 4.0

Termen als ‘retrofits’, ‘safety upgrades’ en ‘revamps’ komen u misschien bekend voor. Hoe dan ook, de rode draad is dat in elke industriële sector stilstaan hetzelfde is als achteruit gaan op weg naar Industry 4.0. AC Elek staat u bij in het transformeren van uw onderneming naar een hedendaags gebeuren. Wij bieden u de mogelijkheid om uw voordeel ten opzichte van uw concurrenten te versterken met de meest geavanceerde technologie op de markt. Bent u nieuwsgierig naar de voordelen die de laatste technologie op vlak van industriële automatisatie u kunnen bieden? Neem dan contact op met AC Elek. Wij helpen u alvast verder.