Industriële elektriciteitswerken, AC Elek staat voor u klaar

Op 1 september 2014 werd AC Elek opgericht te Genk. We zijn echter al veel langer actief binnen de sector van industriële elektriciteitswerken. Elk lid van ons team heeft een formele of informele opleiding genoten als elektrotechnieker. Met deze opleiding als sterke basis zijn we van start gegaan binnen onze sector. Na jaren ervaring te hebben opgedaan als werknemer en onderaannemer hebben we besloten om zelf van start te gaan. Bij ons kunt u dus gerust zijn dat uw systeem ontwikkeld zal worden door ervaren experts.

AC Elek is actief in Limburg en omstreken

Over de jaren heen hebben we werken uitgevoerd over heel Vlaanderen. In deze regio werken vormt dus geen uitdaging voor ons. Bent u echter op zoek naar specialisten in elektrotechnieken die ook elders in België en omstreken tewerkgesteld kunnen worden? Dan kan u terecht bij AC Elek. Wij gaan namelijk geen enkele uitdaging uit de weg! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Industriële elektriciteitswerken op maat

AC Elek biedt een grote flexibiliteit aan haar klant. Hierdoor zijn wij in staat om diverse soorten projecten met succes te realiseren. Deze flexibiliteit hebben wij ook in de personalisatie van elektrotechnische systemen. Bent u op zoek naar experts die uw systeem volledig op maat kunnen ontwikkelen en installeren? Vraag dan zeker een offerte aan. AC Elek helpen we u graag verder.

Van industriële elektriciteitswerken tot industriële automatisering

Onze taak is om uw visie werkelijkheid te maken. Om dit te bereiken hanteren wij een persoonlijke aanpak waarin wij rekening houden met uw kijk op uw systeem. Onze diensten lopen van industriële elektriciteitswerken tot industriële automatisering. Aan de hand van deze aanpak hebben we onze projecten telkens met succes gerealiseerd en tevreden klanten er aan over gehouden. Met deze goede ervaringen hebben we het zelfvertrouwen gekregen om geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. Bent u benieuwd naar wat AC Elek nog te bieden heeft? Bekijk dan zeker ook onze andere diensten. Wij staat voor u klaar.